Szolgáltatásaim

Esküvői dekor

Lakberendezés

Esküvőd lesz? Válassz engem!

esküvői dekor

Saját esküvőm dekorálása után érett meg igazán a gondolat, hogy más álmának megvalósítását is segítsem... Célom, hogy dekorációimmal felejthetetlenné tegyem a nagy eseményeket.

Esküvő

Közeledik a Nagy Nap és elvesztél az internet kínálta dekorációs lehetőségek között? Mindegyik tetszik, de bizonytalan vagy, hogy melyikek illenek egymáshoz? Kellene valaki, aki segít dönteni? Különböző dekorációs tárgyaimmal és akár rengeteg virággal megvalósítom az általatok elképzelt esküvői dekorációt. Az első személyes találkozó alkalmával a kiválasztott inspirációs képek alapján meghatározzuk az esküvőtök stílusát és megjelenését, majd a részletek átbeszélését követően egy későbbi, előre egyeztetett időpontban helyszínbejáráson is pontosítjuk az elképzeléseket.

 

Egyéb rendezvény

Az esküvőn kívül is számos olyan rendezvény van életünk során, amely megérdemel hasonlóan lélegzetelállító megjelenést legyen az keresztelő, születésnap, vagy diplomaosztó. Ez a szolgáltatás is magába foglal egy személyes találkozót, mely során az elképzeléseket pontosítjuk, majd az álmokat megvalósítom.

 

Dekor bérlés

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik saját maguk szeretnék a konkrét elképzeléseiket megvalósítani és ehhez már csak az eszközök hiányoznak. Többféle üveg, fa, fém dekorációs tárgyakból, valamint különböző anyagú és színű drapériákból válogatva elkészíthetitek magatoknak az álomesküvő dekorációját.

 

Lakberendezés

Diákként virágkötő mellett dolgoztam egy ideig, ahol elleshettem a szakma alapjait. Többször átrendeztem az engem körülvevő tereket – a férjem szerint túl sokszor is – segítettem barátoknak, ismerősöknek berendezni otthonaikat. Családom ösztönzésével és támogatásával lakberendező lettem. Célom, hogy szebbé, élhetőbbé tegyem a mindennapi környezetet és személyre szabjam, funkcionálisabbá, praktikusabbá tegyem az otthon tereit,

Tanácsadás

Készen vagy a felújítással, már a megálmodott bútorok is megvannak, de valami még mindig hiányzik? Kedvelt színeid és stílusod alapján segítek felpezsdíteni otthonodat néhány új ötlettel, amelyeket hangulatmontázsokon mutatok be, a felhasznált bútorokat és dekorációs elemeket pedig beszerzési hellyel együtt listázom. Az összeállított konszignációs lista és a moodboardok segítségével már könnyedén felfrissítheted otthonodat. Ez a szolgáltatás egy szoba, vagy akár a teljes ingatlan újragondolására is vonatkozhat. Jellemzően költséghatékony megoldás, ugyanakkor egy új otthon érzetét kelti.

Egy helység teljes áttervezése

Ez a szolgáltatás a klasszikus berendezési terv elkészítését foglalja magába, amelyen a meglévő, vagy új bútorok optimális elrendezését alakítom ki egy helyiségben, akár kisebb átalakításokkal együtt is. Ezen a terven már jól látható a megrendelő számára is, hogy hogyan lehet az adott szobát legjobban kihasználni. Az első találkozó alkalmával megbeszéljük a helyiség adottságait és a megrendelő igényeit, majd a következő alkalommal átbeszéljük a kész terveket, esetleges módosításokat. Igény esetén látványterv készítését is tartalmazhatja.

Teljes ingatlan áttervezése

Amennyiben a teljes ingatlanodat, vagy annak nagy részét szeretnéd átalakítani a burkolattól kezdve a nyílászárón át egészen a mennyezetig, akkor ezt a szolgáltatást javaslom. Itt már teljes tervdokumentációt kapsz a kezedbe, amely tartalmazza az építési-, bontási tervet, berendezési terveket, lámpakiosztást és elektromos tervet, pontos burkolatkiosztást és helyiségenkénti látványterveket is. Ez utóbbival fotórealisztikus képeken keresztül 3 dimenzióban láthatod az elképzeléseid, illetve javaslataim megvalósulását.

sofi

Vágjunk bele!

Tetszik, ahogyan dolgozom? Keress bátran!